logo
SamuelNybrten vattenMatteus 11,28:

«Kom til meg, alle som strever og har tungt å bære, og jeg vil gi dere hvile!»

Det er så flott å ha en Gud som dette! En Frelser som ønsker at vi skal kunne få hvile i hans armer. Det er ikke snakk om at vi må gjøre noe for å oppleve dette, men rett og slett legge av alt som er tungt, og bare sette oss på Jesu fang.

Om du ikke tillater deg selv å bli liten når du går til Herren, så er det heller ingen grunn til å prøve å stille seg fremfor Gud med stolthet i hjertet. «... Derfor sier skriften: Gud står de stolte imot, men de ydmyke gir han nåde» (Jak 4,6). Noen ganger er det vanskelig å la noen andre ta seg av problemene, fordi en ofte tror at man har alt under kontroll selv. Men tiden går, og plutselig står man der, med skjegget i postkassa og med alt av problemer som kommer sigende på. Er det ikke da enklere å overlate det til Herren og hvile?

Gud sier i Jeremia 31,25:

«For jeg vil styrke den trette sjel, og hver sjel som sulter vil jeg mette»

Og i Jesaja 40,29:

«Han gir den trette kraft, og den som ingen krefter har, gir han stor styrke»

Min kjære venn! Kjenner du deg trett, trykket av byrden og tynget av sorg? Kom til han som kan gi deg hvile! Han som tar tyngden fra dine skuldre, og byrden fra ditt hjerte. Jesus er en tilflukt når det stormer, en klippe når livet rystes av jordskjelv. Han er en som kan bringe ett lys inn i ditt mørke! Så gå til ham, du som strever og har tungt å bære – han vil gi deg hvile!

Gud velsigne dere søsken! :)