IMG 51601

Den 29. – 31. januar ble det holdt ungdomssamling i Nittedal. Fredag kveld ble ungdommene kjørt til der de skulle overnatte, i hjemmene til de i lokalmenigheten. Det virket som alle koste seg i privat losji.


Lørdag morgen samlet vi oss hos Anita og Kai for å ha bibeltimer. Det var Alvin fra Færøyene som underviste i de to bibeltimene. Han talte fra Jonas bok, om Jona, hans tjeneste, og Kikajontreet. Det var et alvorlig budskap om hva vi setter som første prioritet i våres liv og tjeneste. Er vi i Guds tjeneste, eller vår egen? Det var en god åndelig atmosfære. I mellom bibeltimene var det en liten pause, som det ble servert litt frukt og drikke.

Etter bibeltimene dro vi ungdommene ut i skogen for å brenne bål og grille pølser.

Senere på kvelden samlet vi oss hos Snefrid og Trond, som hadde gjort i stand middag. Det var holdt en liten samlingsstund der de som hadde noe på hjertet kunne dele det, sang eller vitnesbyrd. Det ble etter det tid for litt prating, og litt senere var det holdt en bibel-quiz.

Vi avsluttet en vellykket ungdomssamling med formiddags-møte på søndagen, der det var Alvin som talte. Tusen takk til alle som var med og hjalp til, og gjorde denne samlingen mulig for oss ungdommene!

(Trykk på bildet for flere bilder)