11822594 10204409006250904 6026334433200498230 nHva skjuler Navnet Jesus Kristus? På Norsk Frelser, Jesus Gresk, Hebraisk Yeshua. Dere er i dag en frelser født, Kristus Herren i Davids stad. Var Kristus Herren i Davids stad? Av Davids ætt etter de skriftlærdes utsagn, men hvorledes kan det ha seg at David kaller han Herre? Jesu spurte dem, og de Skriftlærde teologene kunne ikke svare. Gud sier i det G.T, Profetiene. Foruten meg finnes ingen Frelser eller Klippe.

Gud kan ikke lyve. Paulus sier i Rom 9.5 at Kristus er Gud over alle ting. Klippen var Kristus. Paulus og Apollos Målbandt de skriftlærde, de viste dem ut fra Skriftene at Jesus Kristus var Messias, Gud sjøl. Han var den sten som ble forkasta av bygningsmennene, etter Peters Utsagn. Hadde de visst at de korsfest Herlighetens Herre…, skrev Paulus, men den visdommen hadde de ikke. sa Paulus. Herlighetens Konge i G.T. Ingen vet hvem Sønnen er uten Faderen, Heller ikke noen vet hvem Faderen er uten Sønnen og hvem Sønnen vil åpenbare det for,(ikke engang i Jula.)

Filip og Tomas fikk de noe Åpenbart? Les Historien. Etter Jesu ord til dem så Tilbad de Jesus, min Herre og min Gud tiltalte de Jesus med. Den som har sett meg har sett Faderen sa: Jesus. Guds hemmelighet var Kristus og en annen hemmelighet i Tim 3.16. Stor er Guds fryktens Hemmelighet, han som kom i kjød, Fra Eng. K. James. Gud som kom.( Åpenbart i Kjød. Var Sønnen Gud åpenbart i kjød? I Ap. Gj. står at Gud vant seg en Menighet med sitt eget blod. ): Gud er Ånd og Herren, (YHVH), Jehova er Ånden. Sann Gud og Sant menneske og Mellommann i den Nye Pakt, Offerlammet Måtte dø for våre synder etter Skriftene. Men den Evige Ånd som var i Legemet, bak forhenget kunne ikke dø. Dere skal alle forlate meg, sa Jesus, Men Faderen blir hos meg.

Gud var i Kristus og forlikte Verden med seg selv. Hør Israel, Herren din Gud, Herren er én. One fra Eng. Rom. 3. Er Gud bare Jøders Gud? Såfremt at Gud er én, så er han også Hedningers Gud, Sitat Paulus. Jakob sier at man gjør vel i å tro at Gud er én. Vårt samfunn er med Faderen og Sønnen. Den Ånd som bekjenner At Jesus Er Kristus Kommet i Kjød er av Gud. (Bekjenner at Frelseren er Klippen (Gud selv) Foruten Meg Finnes Ingen Frelser eller Klippe sa: Han. Les hva Jesu disipler forkynte og stod på til siste slutt. De bygde på Ordets Grunn og ikke på Kirkehistoriens blundere og lot seg drive av meninger i folkehavet og statens ballade.