logo

Neste…

 

Sommerstevne 2020


Pinsestevne 2019. 7. - 10. juni

 

 Forsamling
 

Første måltid er kveldsmat kl. 17:30. Første møte er fredag 7. juni kl. 21:00. Siste møte er mandag 10. juni kl. 11:00, med påfølgende lunsj/middag. 

 Alle er varmt og hjertelig velkommen til Pinsestevne på Oggetun leirsted! Selv om dette er et av våre mindre stevner, så har vi store forventninger til at mange tar turen til Sørlandet og til Oggetun. Vi vet at Pinse på gresk heter pentekoste, som betyr den femtiende dagen. Og signaliserer at det er 50 dager siden Påske. I den nytestamentlige menighet så vet vi at Den Hellige Ånd ble utgytt på pinsefestens dag i apostlenes gjerninger kapittel 2,2, og det er i den samme Ånd vi samles til stevne. Mange vil hevde at nådegavene er noe som hører svunne tider til, men dette vet vi ikke stemmer. I møtene våre vil du møte en bibelsk harmoni med nådegaver i bruk som omtales i 1. Korinterbrevet kapittel 12. Likevel er det forkynnelsen av Guds Ord som vies størst plass i møtene. Dette er fordi Troen kommer av forkynnelsen (Rom 10,17), og forkynnelsen kommer av Guds ord. Kom til dette stevnet, kjære venn! Kom og finn ny styrke! Ta tid til å forberede deg, slik at du rydder vekk forstyrrende tanker. Slik at du kan ha blikket festet på Jesus, Han som tok alle dine synder, og som vil deg alt vel! Kom til Golgata du trette sjel! Ennu er det ei slutt pris kje Gud! som vi synger i en sang. Velkommen i Jesu Navn!
 
Praktiske opplysninger

Påmelding

Gro Breivik Tlf: 99 26 90 24/epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Har du spørsmål angående stevnet, eller andre ting - ta kontakt! Kart - Kristiansand til Oggetun - trykk på bildet!

KartOggetun

Overnatting.

Rom: Vi har et begrenset antall rom for overnatting. Her må du være ut i god tid!

Campingplass: Du kan ta med ditt eget campingutstyr. Det være seg campingvogn/bil eller telt etc.

Sanitetsanlegg: Vi har et moderne dusj- og toalettanlegg.Program

Frokost                         08:30

Bønnemøte                  09:00

Formiddagsmøte          11:00

Kiosk åpen                   13:00

Middag                         13:30

Kiosk åpen                   14:30

Kveldsmat                    17:30

Kveldsmøte                  19:00

Kaker og kaffe              Etter kveldsmøtet.

Kiosk åpen                    Etter kveldsmøtet.Kiosk

Vi har en liten kiosk hvor det selges et begrenset utvalg av kiosk-varer. Kiosken er åpen ved tre anledninger i løpet av dagen. Chips, brus, sjokolade, is, tyggegummi etc. På kvelden etter kveldsmøtet er det også muligheten til å kjøpe varme pølser.Priser

Frokost                            30,-

Middag                            75,-

Kvelds                             30,-

Dagspris måltid              100.-

Overnatting rom              75,-

Stevneavgift                     75,-

Pakkepris kost og losji    250,-