logo

Neste…

 

Sommerstevne 2020Knapp pmelding webside

Leir 2019 – 1.juli til 6. juli 

Marcus SolheimHei alle sammen! Da er igjen tiden kommet for leir på Oggetun leirsted. Vi vil med dette ønske alle hjertelig velkommen! Også velkommen til leirledere og alle som styrer med det praktiske. Vi tror på det å legge et solid grunnlag for de unge både i Ordet og i Ånden. Og dette er nettopp det leirene er så gode på. Sammen med en grundig undervisning i fra Bibelen, så føres de unge inn i en åndsatmosfære som gir grunnlag for viktige avgjørelser i livet. Utenom møter og bibeltimer, så blir der masse kjekke aktiviteter. Dette er en oppfordring om å melde på ditt barn på leiren. Du vil ikke angre!

Påmelding skal også i år forgå via internett. Når du trykker på den grønne knappen så det åpne seg et skjema som du må fylle ut. Påmeldingsansvarlig er Marcus Solheim. Har du spørsmål angående påmelding eller andre spørsmål, så ta kontakt på tlf: 950 19 118. Du kan også sende han en melding på Messenger.

• Leiren starter mandag 1. juli kl: 17:00 og avsluttes lørdag 6. juli kl: 12:00.

• Prisen er 750kr pr. deltaker. Søskenrabatt er på kr 100.

• Juniorleir 9-12 år og Tenåringsleir 13-19 år

• Mer detaljerte opplysninger vil bli gitt etter at påmeldingen er gjennomført.

Ansvarlig leirsjef blir i år Idar Breivik. Tlf: 977 82 982 og mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Vi gleder oss til å se dere alle sammen! Hilsen Marcus Solheim!  

Knapp pmelding webside