Sommerstevnet 2018
7.juli - 14.juli

Sommerstevne2017 bilde

Jeg har den store æren å ønske alle velkommen til årets sommerstevne! Jeg lyver vel ikke, dersom jeg sier at sommerstevnet er høydepunktet for mange som går i Nardus-Menighetene. Da samles vi fra flere steder; Norge, Færøyene, Sverige, Afrika osv. Mange setter alt til side for å komme, og må kanskje forsake andre feriedestinasjoner. Hvorfor det? Fordi de ønsker å komme sammen og styrke hverandres tro. Noen kommer kanskje skadeskutt fra slagmarken, nær ved og lidd skipbrudd på sin tro, og får gjennom møtene en åndelig rehabilitering. Har du ikke vært på våres møter før? Da vil jeg komme med en kjærlig oppfordring til deg: Kom og bli med! La menigheten bli ditt nye hjem!

Vi tror at mange mennesker ønsker å være i blant oss. Som ønsker å stå i de sannhetene som vi forkynner, men de vet at prisen kommer til å bli høy. Ta steget ut! Kom å bli med på sommerstevne! Oggetun ligger idyllisk i naturskjønne omgivelser med muligheter for tur i skog og mark. Badeplasser er det også i nærheten. Vi har en egen kiosk på leirstedet som selger is og pølser og litt små snacks. Nærmeste butikk ligger 5km unna på Vatnestrøm. Du kan ta med deg telt eller campingvogn, eller du kan ligge på rom. Meld deg på i god tid! Alle er hjertelige velkomne!

Informasjon om møter og forkynnere kommer på et senere tidspunkt, men det er to møter hver dag - Kl 11:00 og 19:00

Praktiske opplysninger

Påmelding

Gro Breivik Tlf: 99 26 90 24/epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Har du spørsmål angående stevnet, eller andre ting - ta kontakt!

Kart - Kristiansand til Oggetun - trykk på bildet!

KartOggetun

Overnatting.

Rom: Vi har et begrenset antall rom for overnatting. Her må du være ut i god tid!

Campingplass: Du kan ta med ditt eget campingutstyr. Det være seg campingvogn/bil eller telt etc.

Sanitetsanlegg: Vi har et moderne dusj- og toalettanlegg.

Frokost                         08:30

Bønnemøte                  09:00

Formiddagsmøte          11:00

Kiosk åpen                   13:00

Middag                         13:30

Kiosk åpen                   14:30

Kveldsmat                    17:30

Kveldsmøte                  19:00

Kaker og kaffe              Etter kveldsmøtet.

Kiosk åpen                    Etter kveldsmøtet.

Kiosk

Vi har en liten kiosk hvor det selges et begrenset utvalg av kiosk-varer. Kiosken er åpen ved tre anledninger i løpet av dagen. Chips, brus, sjokolade, is, tyggegummi etc. På kvelden etter kveldsmøtet er det også muligheten til å kjøpe varme pølser.

Frokost                            30,-

Middag                            75,-