logo
Vi ønsker alle hjertelig velkommen til Leir Oggetun 2018! Påmeldingsfrist 20.juni.

(NB! Nytt påmeldingssystem - Trykk her eller på "sola" under for å komme til påmeldingsskjemaet)


Benjamin SolheimI år som i fjor, og årene før, vil det bli arrangert leir for barn og unge på Oggetun leirsted.

Vi har opplevd mye med Herren i de forrige årene under denne leir uka, og vi har som vanlig store forventninger til Herren for denne uka.  Det står en flott leder gjeng klar til å ta imot alle som kommer, og med seg har de et godt kjøkken og praktisk personell som støtter opp, og gjør at alle får en fantastisk uke på leir.  


PÅMELDINGSINFORMASJON
- Leiren begynner kl. 17.00 mandag 02.07.18
- Leiren slutter kl. 12.00 lørdag 07.07.18
- Det koster 750 per deltaker.  Søskenrabatten er 100 kr.

Aldersfordeling på leiren er slik:
- Juniorleiren 9-12 år

- Tenåringsleiren 13-19 årPaameldingsknapp 280x240skjev
 

I år prøver vi et nytt påmelding system. Det vil si at påmelding skjer gjennom at du fyller ut et skjema. Du kommer til dette skjemaet ved å trykke på HER, eller på bildet til høyre. Påmeldingsfrist 20. juni.


Hvis du opplever problemer eller synes det er vanskelig å finne ut av det nye systemet, så ta kontakt med påmeldingsansvarlig Celine Asbjørnsen på tlf: 94 16 01 70.
 


Mer detaljerte opplysninger vil bli gitt etter at påmeldingen er over, men er det noe du lurer på så er Benjamin Solheim ansvarlig for leirene, og spørsmål angående leiren kan du rette til ham på tlf: 93261623 eller mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Vi håper å se deg på leir og gleder oss fantastisk mye til denne uka!